Kappersstoelen

Kappersstoelen moeten naast het feit dat de klant er comfortabel in kan zitten, ook uw werk aangenamer maken. U staat het grootste gedeelte van de dag rondom de stoel en daarom is het belangrijk dat u overal makkelijk bij kan. Onze zeer degelijke en comfortabele kappersstoelen zijn geheel in te stellen, afhankelijk van de omstandigheden zoals de lengte van de klant en de afstand tot de spiegel.

Kappersstoelen die u via ons aanschaft leveren dit comfort en maken een goede werkhouding mogelijk. Wij leveren stoelen in tal van uitvoeringen, modellen en kleuren. Van basis tot zeer luxe.

Afgezien van het comfort voor zowel klant als kapper is het kappersmeubilair tegenwoordig een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de kapsalon. Het juiste meubilair is daarom tegenwoordig absoluut een voorwaarde om een fijne beleving te creëren waardoor klanten terug willen komen in uw kapsalon.

Specialist

Wij zijn specialist op het gebied van modern, nieuw kapsalonmeubilair. Wij werken nauw samen met collega’s in de kappersbranche en zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zo werken we intensief samen met inrichters, groothandels en fabrikanten. Dat verklaart waarom wij vaste lage prijzen kunnen hanteren. En alles is bij ons uit voorraad leverbaar. U kunt dus lekker vlot doorwerken aan de inrichting van uw salon en hoeft niet te wachten op bijvoorbeeld uw kappersstoelen. Iedere bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen af te leveren.

Aftersales vinden wij minstens zo belangrijk. Na uw aankoop stopt onze service dus niet. Dit verklaart waarom wij alleen maar tevreden klanten hebben. En daar zijn we trots op.

Extra goedkoop

Uiteraard hebben we de nieuwste meubelen en spullen voor elke kapsalon, maar wist u dat we ook outlet meubelen aanbieden? Een uitkomst voor iedereen die een salon opent met een gering budget. Onze outlet collectie is te vinden in onze webshop. Nieuwe meubelen die uit de collectie gaan tegen een lage prijs. Wie wil dat nou niet? Hiervoor geldt op=op, in tegenstelling tot de rest van ons aanbod.

Showroom

U kunt ons altijd bellen indien u vragen heeft over onze producten. Wij helpen u graag verder. Indien u graag producten in onze showroom wilt bekijken, dan kan dat uiteraard. Onze showroom in Dordrecht is op afspraak geopend. Afspraken kunnen doordeweeks maar ook in het weekend in de ochtend plaatsvinden.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!