Kappersstoel

Een kappersstoel moet naast het feit dat de klant er comfortabel in kan zitten, ook uw werk aangenamer maken. Het grootste gedeelte van de dag staat u rondom de stoel en het is daarom belangrijk dat u overal makkelijk bij kan. Onze zeer degelijke en comfortabele kappersstoelen zijn geheel in te stellen, afhankelijk van factoren als de lengte van de klant en de afstand tot de spiegel.

Een kappersstoel die u via ons aanschaft levert dit comfort en maken een goede werkhouding mogelijk. Wij leveren stoelen in tal van uitvoeringen, modellen en kleuren. Van basis tot zeer luxe.

Naast comfort -voor zowel klant als kapper- is het meubilair een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de kapsalon. Het juiste meubilair is tegenwoordig absoluut een voorwaarde om een fijne beleving te creëren waardoor klanten terug willen komen in uw kapsalon.

Specialist

Op het gebied van modern, nieuw meubilair voor kapsalons weten wij alles te vinden. Wij werken nauw samen met collega’s in de branche en we zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We werken intensief samen met inrichters, groothandels en fabrikanten. Onze vaste lage prijzen kunnen wij om die reden blijven hanteren. Al ons meubilair is uit voorraad leverbaar. Mocht u dus al gestart zijn met werkzaamheden in uw (nieuwe) salon, dan kunt u lekker vlot doorwerken aan de inrichting. Iedere bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, doorgaans wordt uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd.

Daar stopt onze service niet. Aftersales vinden wij minstens zo belangrijk. Dit verklaart waarom wij alleen maar tevreden klanten hebben. Iets om trots op te zijn.

Extra goedkoop

Uiteraard hebben we de nieuwste kappersstoel voor elke kapsalon, maar wist u dat we ook nieuw meubilair tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden? Een uitkomst voor mensen met een kleine portemonnee. De nieuwe meubelen zijn meubelen die uit de collectie gaan tegen een lage prijs. Wie wil dat nou niet? Onze outlet collectie vindt u in onze webshop. Hiervoor geldt op=op, in tegenstelling tot de rest van ons aanbod.

Contact

Bel ons gerust indien u vragen heeft over onze producten, dan helpen wij u graag verder. Wanneer u iemand persoonlijk wilt spreken of u graag producten in onze showroom wilt bekijken, laat het ons weten, dan plannen we een afspraak. Onze showroom, gevestigd in Dordrecht, is open op afspraak. 

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!