Kappersstoel kopen

U wilt een kappersstoel kopen voor uw salon? Een kappersstoel kopen lijkt zo eenvoudig, maar de keuze is enorm. Bij ons treft u een groot assortiment aan van pompstoelen, herenstoelen en kinderstoelen. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en hebben voor elke sfeer en smaak een passende stoel. En wij helpen u dan ook graag de juiste kappersstoel te kopen die perfect in uw kapsalon past.

Comfort

Het uiterlijk van een kappersstoel is niet het enige dat telt. Comfort is evenzo belangrijk.

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een kwalitatief goede en comfortabele kappersstoel zoekt. Wanneer u op bezoek gaat bij een kapper is het prettig om in een fijne kappersstoel uw haar te laten doen. In deze stoel brengt u namelijk veel tijd door en dan is het wel zo prettig als deze comfortabel zit. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom het comfort van een kappersstoel absoluut niet onderschat mag worden. U wilt een kappersstoel kopen? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment. Al onze stoelen voldoen aan de bovenstaande eisen.

Specialist

Wij hebben modern, nieuw kapsalonmeubilair. De laatste ontwikkelingen kennen wij omdat we nauw samenwerken met partners binnen de kappersbranche. We werken intensief samen met kapsalon inrichters, fabrikanten en groothandels. Dat verklaart dat wij ons assortiment tegen vaste lage prijzen kunnen aanbieden. Toch handig wanneer u een kappersstoel gaat kopen.

Alles uit onze webshop is uit voorraad leverbaar. Bestelt u uw kappersstoel of -stoelen dan wordt de bestelling doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd.

Aftersales hoort ook bij onze service. Dat betekent dat wij ook na uw aankoop voor u klaarstaan met vragen of opmerkingen omtrent uw aangekochte meubilair.

Extra goedkoop

Onze outlet is de plek voor kapsalons met een kleiner budget. We hebben een mooi assortiment in onze outlet. Nieuw meubilair dat uit de collectie gaat tegen een lage prijs. Bekijk onze outlet eens rustig op onze website. Maar op=op. In tegenstelling tot ons overige aanbod dat uit voorraad leverbaar is.

Bezoeken

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen omtrent ons aanbod of voor het maken van een afspraak. Onze showroom is namelijk alleen op afspraak te bezoeken. Dit kan doordeweeks, maar ook in het weekend zodat het werk in uw salon door kan gaan. Voor de aanschaf van uw meubilair bijvoorbeeld de aanschaf van kappersstoelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom vindt u in Dordrecht.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!