Wasunit Kapsalon

Wat voor kapper u ook bent, voor iedere kapper geldt: een robuuste mobiele wasbak is onmisbaar.

Wellicht dat wij u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte wasunit voor uw kapsalon. Een wasunit die comfortabel is voor de klant en tegelijkertijd zorgt dat u een goede werkhouding kunt aannemen tijdens het wassen van de haren van uw klanten.

Wasunit

Bent u binnenkort in het bezit van een eigen kapsalon, of denkt u misschien aan het vernieuwen van (een deel) van uw huidige kapsalon. Sta dan eens even stil bij een nieuwe wasunit voor uw kapsalon. Even zo belangrijk als een kappersstoel is de wasunit van de kapsalon. Afgezien van het feit dat de klant comfortabel moet kunnen zitten tijdens het wassen, is het belangrijk dat u een fijne werkhouding kunt aannemen wanneer u met uw werkzaamheden bezig bent. Comfort is belangrijk zowel voor u als voor uw klanten.

Assortiment

Wij zijn een bedrijf met een uitgebreide keuze voor een wasunit in de kapsalon met een moderne uitstraling en een goed comfort voor zowel uzelf als uw klanten. Omdat wij nauw samenwerken met zowel de groothandel en fabrikanten en veel contact hebben binnen de kappersbranche, zijn wij in de mogelijkheid u een gevarieerd aanbod te doen voor een wasunit in de kapsalon tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
We hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. We zullen ervoor zorgen dat uw aankopen in onze webwinkel altijd zorgvuldig verwerkt en geleverd worden. Wij leveren bijna alles uit voorraad wat betekent dat elke bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd, wat doorgaans betekent dat uw bestelling binnen 1 à 2 dagen wordt afgeleverd. Uw wasunit staat dus in uw kapsalon nog dezelfde week.

Minder kosten

Ook voor de kleinere portefeuille hebben we een mooi aanbod in de outlet. Hier hebben wij nieuw meubilair. Het nog nieuwe meubilair, waaronder wasunits, gaat uit de collectie en bieden we daarom aan tegen een lage prijs. Het loont dus de moeite om onze outlet te bezoeken op onze website. Hiervoor geldt wel: op=op. In tegenstelling tot de rest van ons aanbod dat wij op voorraad hebben.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij aanwezig zijn. Dit kan ook in het weekend, wij passen ons graag aan uw agenda aan.

Mocht u nog meer vragen hebben neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per mail.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!