Kapsalon inrichting

Een van de leukste dingen van het openen van een nieuwe kapsalon is het bedenken van de uitstraling en sfeer van de kapsalon en de inrichting die daar bij past.

De juiste beleving in uw salon zorgt dat uw klanten blijvend terugkeren. En wat maakt uw kapsalon aantrekkelijk? De juiste inrichting. Deze is namelijk van invloed op die beleving die de klant heeft tijdens het bezoek aan uw salon. Het meubilair, de spiegels, de wasunits, wel of geen kinderstoelen; al deze aspecten spelen een belangrijke rol bij die beleving.

In onze webshop vindt u alles voor de perfecte inrichting.

Assortiment

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment. Pompstoelen, heren-, en kinderstoelen, spiegels, voetsteunen, droogkappen, werkwagens, wasunits, alles voor de perfecte inrichting van uw kapsalon. Alles volgens de laatste trends.

Dus wilt u uw kapsalon voorzien van een nieuwe inrichting, staat u voor de inrichting van een nieuw te openen kapsalon? Kijk dan eens in onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Specialist

Bij ons vindt u modern, nieuw kapsalonmeubilair. Wij zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omdat wij nauw samenwerken met partners binnen de kappersbranche. Zo werken we intensief samen met kapsalon inrichters, groothandels en fabrikanten. Bijkomend voordeel is dat we hiermee ook vaste lage prijzen kunnen hanteren. Ideaal voor uw kapsalon inrichting.

Alles is bij onze groothandel uit voorraad leverbaar. Bent u bezig met uw kapsalon en de inrichting daarvan dan hoeft u dus geen oponthoud te hebben. Iedere bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd, doorgaans betekent dit dat uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen geleverd wordt.

Na uw aankoop hanteren wij een goede aftersales. Mocht iets dus niet naar uw wens zijn, anders dan verwacht of heeft u vragen, dan staan wij voor u klaar.

Extra goedkoop

Ook voor de kleinere portemonnee hebben we een mooi assortiment in onze outlet. Hier vindt u nieuw meubilair dat uit de collectie gaat. Alles tegen een lage prijs. Het loont de moeite om onze outlet te bekijken op onze website. Maar let hierbij op: op=op. In tegenstelling tot de rest van ons aanbod dat uit voorraad leverbaar is.

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen. Wilt u graag onze showroom bezoeken dan kan dat alleen op afspraak. Ook als dat in het weekend plaats moet vinden in verband met het werk in uw kapsalon. Qua inrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom ligt in Dordrecht.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!