Mobiele wasbakken

In het assortiment van Kapsalon Meubilair komt u onder andere mobiele wasbakken tegen in verschillende uitvoeringen. Sommige beschikken bijvoorbeeld over een meerkleurige waskom. Een groot deel van de wasbakken kent een kantelmechanisme en is uitgerust met een siliconen nek rand. De wasunits zijn voorzien van een mengkraan en een handdouche. Een kapsalon kan niet zonder wasunits bestaan. Welke units dat zijn, is vaak nog even de vraag. Daarom staan we u graag bij in uw besluitvorming.

Persoonlijk advies

In het maken van een keuze uit kappersproducten wilt u graag dat alle producten samen eenheid uitstralen. De klanten in uw salon komen naar u toe voor een beleving en een aangename behandeling waarbij ze even nergens aan hoeven denken. Wij begrijpen dat en nemen dit ook mee in ons advies. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u een afspraak inplannen. Doordat u op het moment van uw afspraak de enige in de zaak bent, kunt u alle vragen stellen over mobiele wasbakken die u wilt en hebben wij alle tijd voor u. Wij houden rekening met uw agenda en zijn ook in de avonduren en in de weekenden geopend.

Vaste lage prijs

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de kapperswereld. We werken samen met groothandels en fabrikanten, waardoor we vaste lage prijzen kunnen hanteren. Heeft u een beperkt budget beschikbaar bij de inrichting van uw kapsalon? Neem dan ook eens een kijkje in onze outlet store. Daar vindt u onder andere mobiele wasbakken die tegen een lage prijs uit de collectie gaan. Houd onze website goed in de gaten. Plaatst u een bestelling, dan gaat deze als het kan nog dezelfde dag de deur uit. Ook aftersales vinden wij belangrijk, daarom kunt u ook na uw aankoop blijven rekenen op onze service.

Afspraak inplannen

Trends en ontwikkelingen in de kappersbranche houden we nauwlettend in de gaten. Daarbij hebben we veel contact met collega’s in de kappersbranche. Behalve mobiele wasbakken kunt u bij ons terecht voor kappersstoelen, werkwagens knipkrukjes en spiegels. Staat u op het punt uw kapsalon in te richten of een make-over te geven, kijk dan gerust eens rustig op deze website of plan een afspraak in. We verwelkomen u graag aan Zirkoon 210 in Dordrecht. U kunt online een afspraak maken of ons telefonisch bereiken op nummer 06-22709257 of per mail via info@kapsalon-meubilair.nl.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!