Kappers trolley

Alle kappers zullen beamen dat een trolley onmisbaar is in hun kapsalon. Een trolley zorgt ervoor dat u alle benodigdheden tijdens een knipbeurt direct bij de hand heeft en voorkomt daarmee dat u onnodig extra meters maakt. In de webshop van Kapsalon Meubilair vindt u alle benodigdheden die u maar kunt bedenken voor de inrichting van een kapsalon. Het assortiment varieert van trolleys tot wasunits en van knipkrukjes tot complete starterssets. Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet goed waar op te letten, schakel dan onze hulp in.

Eenheid in de inrichting

De afgelopen jaren hebben wij een flinke dosis ervaring opgedaan in de kappersbranche. We hebben nauw contact met collega’s en kennen de laatste ontwikkelingen en trends goed. Daardoor zijn we goed in staat kappers te adviseren over de trolley die het beste bij hen past. Klanten komen naar uw kapsalon voor een stukje ontspanning en zien het bezoek steeds meer als een beleving. Dat maakt het juist zo belangrijk dat de inrichting eenheid uitstraalt en dat het meubilair op elkaar is afgestemd. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u nooit lang hoeft stil te staan tijdens de inrichting van uw kapperszaak.

Scherp geprijsd

We vinden het belangrijk onze klanten scherpe prijzen te kunnen aanbieden en daarom werken we samen met fabrikanten en groothandels. Wist u dat we ook een outlet store hebben voor kappers die bijvoorbeeld een trolley zoeken? Hier vindt u meubilair dat uit de collectie gaat en wordt verkocht voor een lagere prijs. Op deze manier zijn ook de mensen met een krapper budget in staat hun kapsalon volledig in te richten. Houd de website daarvoor goed in de gaten.

Op afspraak

Bestelt u een artikel via de webshop? Dan gaat deze als het kan nog dezelfde dag de deur uit. We kennen een optimaal voorraadniveau, waardoor u artikelen na een bezoek aan de showroom meestal direct mee naar huis kunt nemen. Uiteraard is het ook mogelijk artikelen bij u thuis of in uw kapsalon te laten bezorgen. Wij streven naar een levering binnen 1 à 2 werkdagen. Onze showroom kunnen kappers die een trolley zoeken op afspraak bezoeken. Tijdens een bezoek zijn er geen andere mensen aanwezig, waardoor we uitgebreid de tijd voor u hebben. Wij passen ons aan uw agenda aan en zijn ook in de weekenden geopend. We verwelkomen u graag aan de Zirkoon 210 in Dordrecht. U kunt online een afspraak maken of ons telefonisch bereiken op nummer 06-22709257 of per mail via info@kapsalon-meubilair.nl.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!