Kappersinterieur

Het bedenken van de uitstraling en sfeer van de kapsalon en het kappersinterieur dat daarbij past is een spannende aangelegenheid. Maar meteen ook een van de leukste dingen van het openen van een nieuwe kapsalon.

Wanneer klanten de juiste beleving in uw salon ervaren zorgt dat ervoor dat uw klanten blijvend terugkeren. En wat maakt uw kapsalon nu aantrekkelijk om te blijven bezoeken? Ons antwoord op deze vraag: het juiste kappersinterieur. Deze is bepalend voor die beleving die de klant heeft tijdens het bezoek aan uw salon. Het meubilair, de spiegels, de wasunits, wel of geen kinderstoelen; het hele kappersinterieur speelt een belangrijke rol bij die beleving.

In onze webshop ziet u alles voor een passend interieur.

Assortiment

Onze webshop is uitgebreid. Pompstoelen, heren-, en kinderstoelen, spiegels, voetsteunen, droogkappen, werkwagens, wasunits, wasbakken, echt alles voor het perfecte kappersinterieur voor uw kapsalon. En wij volgen de laatste trends.

Dus wilt u uw kapsalon voorzien van een nieuw interieur, of staat u voor de inrichting van een nieuwe kapsalon? Kijk eens in onze webshop of maak een afspraak met ons in onze showroom.

Specialist

Ons kapsalonmeubilair is modern en nieuw. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen door een nauwe samenwerking met partners binnen de kappersbranche. Intensief werken we samen met kapsalon inrichters, groothandels en fabrikanten. Bijkomend voordeel is dat we vaste lage prijzen kunnen hanteren door deze samenwerkingen. U geeft niets teveel uit aan uw nieuwe kappersinterieur

Alles is uit voorraad leverbaar. Bent u bezig met uw kapsalon en de inrichting daarvan dan is dat nieuwe interieur in een oogwenk rond. Bestellingen worden zo spoedig mogelijk verzonden, dit wil zeggen dat wij streven naar een aflevering binnen 1 à 2 werkdagen.

Wij hechten waarde aan goede aftersales. Mocht er na uw aankoop dus iets niet naar uw wens zijn, anders dan verwacht of heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord.

Extra goedkoop

We hebben een mooi assortiment in onze outlet. Hier is nieuw meubilair dat uit de collectie gaat te vinden. Allemaal aangeboden tegen een extra lage prijs. Hierbij geldt wel op=op.

Contact

U kunt ons bellen indien u meer informatie wenst of vragen heeft. Wilt u graag onze showroom in Dordrecht bezoeken dan kan dat, maar wel alleen op afspraak. Ook als dat in het weekend plaats moet vinden. Voor uw kappersinterieur bent u bij ons aan het juiste adres.

Betaalbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan hoge eisen, hebben een goede prijs kwaliteit.

Uit voorraad leverbaar

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar.

Vast lage prijzen

Bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen.

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd!